Ο Ελευθέριος Στριλιγκάς γεννήθηκε στα Λειβάδια Μυλοποτάμου Ρεθύμνης Κρήτης, τελείωσε το Γυμνάσιο στο Πέραμα Ρεθύμνου Κρήτης και την Βιομηχανική στην Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως λογιστής σε μεγάλες εταιρείες και τον Οκτώβριο του 1981 άνοιξε το πρώτο φωτοτυπείο στην οδό Αριστείδου 9.

Το φωτοτυπείο με το πέρασμα του χρόνου επεκτάθηκε ακολουθώντας την εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας δημιουργώντας τα τμήματα των σχεδίων, εγχρώμων, plotter, φωτογραφικό εργαστήρι.

Το 1994 λόγω της αποκέντρωσης των εταιρειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα στους Αμπελοκήπους στο Εμπορικό Κέντρο «ΚΟΣΜΟΣ» και ακολούθησε το υποκατάστημα στο Μαρούσι.

Το 2004 έγινε σημαντική επένδυση με την εγκατάσταση του oce lightjet 500XL ένας φωτογραφικός εκτυπωτής με μέγιστη διάσταση εκτύπωσης σε duratrans και Kodak premier 1.82 x 3.05 και ο μοναδικός ψηφιακός εκτυπωτής όπου μπορεί να παρέχει 3D εκτυπώσεις (Lenticular printing) και αυτό οφείλεται στον τρόπο εκτύπωσης όπου μένει σταθέρο το χαρτί.

Το 2004 ακολούθησε και το flatbed oce t220 επιτραπέζιος εκτυπωτής με δυνατότητα εκτυπωσης σε σκληρα υλικά.

To 2009 ήταν χρονιά με πολλές και σημαντικές επενδύσεις εγκαταστήσαμε τον πρώτο colour press canon 7000 με τεχνική υποστήριξη καθημερινή, ακολούθησε colour Xerox 8000, b/w oce 6250, xerox nuvera 288, hp10000, vhf router, bb3002, cmt330. Στο τμήμα outdoor έγινε εγκατάσταση του νέου εκτυπωτή oce 350 XT flatbed.

Το 2013 έγινε εγκατάσταση εκτυπωτή σχεδίου TDS600.

 

Δομή Εταιρίας

Στριλιγκάς Ελευθέριος (Βιομηχανική)

Κεντρικό κατάστημα

  • Υπεύθυνη βιβλιοδεσίας & τμήματος σχεδίου (Στριλιγκά Μαρία)
  • Υπεύθυνη εκτυπώσεων μικρού μεγέθους (Στριλιγκά Κατερίνα Computer Graphics DTP AKTO)
  • Υπεύθυνος εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους indoor - outdoor (Στριλιγκάς Ορέστης Computer Graphics DTP AKTO)
  • Υπεύθυνος Καταστήματος Αμαρουσίου (Στριλιγκάς Γιώργος Η/Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ)
  • Υπεύθυνος Καταστήματος Αμπελοκήπων (Γιαννάς Ανδρέας)

Συνολικά στην εταιρεία Στριλιγκάς εργάζονται 37 άτομα.

 

 

 
Go to top